به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وفناوری مازندران، در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت مقام مادر و روز زن، مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، گزارشی از جایگاه ویژه بانوان پژوهشگر ایرانی در عرصه مرجعیت علمی درسطح ملی و بین المللی ارائه نمود. بر اساس این گزارش، 177 بانوی پژوهشگر ایرانی در15حوزه ی موضوعی شامل زیست شناسی و زیست شیمی، شیمی، علوم کامپیوتر، فیزیک، علوم کشاورزی،پزشکی بالینی و.. در بین پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفته اند که در حوزه فیزیک، دکتر شیرین چنارانی بعنوان عضو هیات علمی دانشگاه علم و فناوری مازندران، در زمره بانوان پژوهشگر ایرانی یک درصد برتر جهان قرار گرفته است.
شایان ذکر است پایگاه شاخصهای اساسی علم (ESI) متعلق به شرکت کالریویت آنالیتیکس است که فهرست پژوهشگران پراستناد را در بازه زمانی 10ساله به صورت دوماهنامه منتشرمینماید. پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که در پایگاه وب آو ساینس دریافت کرده اند مرتب سازی و سپس پژوهشگران یک درصد برتر بر اساس حدود آستانه استنادی ESI به عنوان پژوهشگران علمی در نظر گرفته میشوند. بنابراین معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنها است. بر همین اساس پژوهشگرانی که توانسته اند بر اساس فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی خود در ده سال اخیر به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند در دسته پژوهشگران پراستنادیک درصد جهان قرار میگیرند.
دانشگاه علم و فناوری مازندران، کسب این موفقیت ارزشمند را خدمت این استاد گرانقدر، تبریک عرض نموده و سلامتی و دوام توفیقات ایشان را از جانب خداوند منان مسئلت می نماید.